A hét során már összefoglaltuk az első, és a másodosztályú labdarúgó bajnokságok hétvégi küzdelmeit, ám nem maradhat ki a harmadik vonal sem, ahol mindhárom régióban elkezdődtek a tavaszi szezon mérkőzései.

Vas Megyei III. o. Szombathelyi csoport 16. forduló

A szombathelyi régió küzdelmeit továbbra is a Torony gárdája vezeti, akik idegenben tudták legyőzni a Cák együttesét. Szintén idegenben, Sorkifaludon aratott győzelmet az őket üldöző Bucsu csapata. A találkozón 8 gól is esett, ezek közül pedig az egyik igazán szépre sikeredett. Szintén gól gazdag összecsapást vívott egymással a Rábahídvég és a Perenye gárdája, ám ebből a párharcból is a vendégek jöttek ki jobban.

Jegyzőkönyvek, tabella

Vas Megyei III. o. Körmendi csoport 16. forduló

Kiütéses győzelemmel kezdte a tavaszt a listavezető Magyarszecsőd, akik az Őrimagyarósd együttese ellen használták ki kíméletlenül a lehetőségeiket úgy, hogy 9 gólig meg sem álltak. Kisebb meglepetésre a Szalafő simán legyőzte a 2. helyen álló Rábagyarmat gárdáját, így a listavezető előnye tovább nőtt. A Szakonyfalu is kihasználta az ezüstérem várományosának botlását, és a Pankasz elleni rangadón aratott sikerével pontszámba beérte a 2. helyezettet.

Jegyzőkönyvek, tabella

Vas Megyei III. o. Sárvári csoport 16. forduló

Tovább folytatta menetelését az Ostffyasszonyfa együttese a sereghajtó otthonában, igaz a vártnál kisebb arányú győzelmet arattak. A listavezető számára azonban nem csak a siker miatt alakult jól ez a játéknap, hisz két legfőbb üldözőjük, a Boba és a Jákfa is csak döntetlent játszott a tavaszi nyitányon: előbbi a Keléd, utóbbi a Kenyeri ellen kényszerült pontosztozkodásra. Alsóházi rangadót is rendeztek a sárvári régióban ezen a hétvégén, a Nagysimonyi hazai pályán legyőzte, és meg is előzte a Mesteri csapatát.

Jegyzőkönyvek, tabella

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!