Ahogy korábban beszámoltunk róla, elkészült a Szent László király utcában, a volt EPCOS telephelyén egy új sportlétesítmény, ahol nemcsak a Cserkészház újult meg, hanem felépült a Szombathelyi Asztalitenisz Klub valamint a Szombathelyi Vívóakadémia csarnoka is. Az ünnepélyes projektzárót követően már az egyesületeken volt a sor.

Hivatalos oldalán tudatta a jó hírt a Szombathelyi Vívóakadémia, hogy a létesítményt sikerült birtokba venni és belakni. A költözés több napot vett igénybe és a rakodási valamint leltározási munkálatokat követően vehette kezdetét a műhelymunka. Először a sportolók és családtagjaik járhatták be az új létesítményt.

A berendezéseknek és eszközöknek köszönhetően igazi 21. századi körülmények között dolgozhatnak a vívók. Több pást is rendelkezésre áll az edzőknek, hogy minőségi munkát végezhessenek. Azonban a dolgos hétköznapok előtt még egy bemutatómérkőzésre is sor került, amelyet Babós-Málics prezentált a nézők legnagyobb örömére.

Hétfőtől pedig már a fiatalokon a sor és kezdetét vette a munka. Sokat nem kell várni a hivatalos megnyitó ceremóniára valamint a terem névadó rendezvényére, amelyet április 3-án tartanak.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!