A BLSZ I-ben szereplő SZAC Budapest a Facebook-oldalán közölte, hogy a koronavírus miatt elmarad a csapat hétvégi, BVSC elleni bajnokija.

„A kialakult helyzetre való tekintettel a kerületi városvezetők, egészségügyi, rendészeti és kommunikációs szakemberek részvételével megalakult a XVIII. kerületi Operatív Tanács, amelynek döntése értelmében az Önkormányzat elővigyázatossági, egészségügyi-biztonsági okokból, a jelen helyzetre való tekintettel, az önkormányzati fenntartású közművelődési és sport létesítményekben semmilyen rendezvényt – további tájékoztatásig – nem engedélyez” – olvasható az indoklás a SZAC Facebook-oldalán.

„Ez jelen helyzetben és egyelőre a hazai rendezésű mérkőzésekre vonatkozik! Az edzések megtartásáról nincs egyértelmű tiltó jellegű döntés! A helyzet azonban bármikor változhat!
Az idegenbeli mérkőzések esetében az edzőknek azt javasoltam, kérdezzék meg vendéglátóinkat, hogy fogadnak-e bennünket. Ennek tükrében megyünk vagy nem mehetünk” – írta Istenes László, a klub elnöke.

A SZAC–BVSC találkozó mellett a Közterület–Gázgyár mérkőzést is elhalasztják.

A teljes közlemény az alábbiakban olvasható…
Kedves Játékosok, Szülők, Szurkolóink, Barátaink!

„A kialakult helyzetre való tekintettel a kerületi városvezetők, egészségügyi, rendészeti és kommunikációs szakemberek részvételével megalakult a XVIII. kerületi Operatív Tanács, amelynek döntése értelmében az Önkormányzat elővigyázatossági, egészségügyi-biztonsági okokból, a jelen helyzetre való tekintettel, az önkormányzati fenntartású közművelődési és sport létesítményekben semmilyen rendezvényt – további tájékoztatásig – nem engedélyez”

Ez jelen helyzetben és egyelőre a hazai rendezésű mérkőzésekre vonatkozik! Az edzések megtartásáról nincs egyértelmű tiltó jellegű döntés! A helyzet azonban bármikor változhat!
Az idegenbeli mérkőzések esetében az edzőknek azt javasoltam, kérdezzék meg vendéglátóinkat, hogy fogadnak-e bennünket. Ennek tükrében megyünk vagy nem mehetünk.

Kérlek figyeljétek a fejleményeket, amelyekről igyekszünk folyamatosan tájékoztatni Benneteket.

Együttműködéseteket köszönöm!

Istenes László
elnök

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!