Közel egy hónapos szünet után folytatódik az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokság. A szezonban mindkét vasi csapat kiválóan szerepel, jelenleg az előkelő második helyről várhatja a hétvégi fordulót az Egis Körmend együttese. Az elmúlt hetekben történt néhány változás a Rába-parti együttesnél, ennek ellenére is győzelmi reményekkel várják a szombati derbit.

Míg a válogatott legyőzte Ukrajnát és Szlovéniát, az Egis Körmend egy hetes pihenés után állt munkába február közepén. A keret összetétele is változott, hiszen Kozma Gergő kölcsönben Veszprémben folytatja pályafutását és Kastrati is távozott. Helyükre Wesley Person Jr. valamint az együttesben korábban is megfordult Tóth Norbert érkezett.

A játékosok beépítése jó úton halad a csapat vezetőedzője, Matthias Zollner szerint. Szükség is lesz rájuk, hiszen a soron következő ellenfél az a KTE-Duna Aszfalt lesz, amely idegenben legyőzte a Körmendet. Jelenleg a lila-fehérek csak a 11. helyen állnak, így mindenképpen csak a győzelem az elfogadható eredmény, amennyiben megőrizné 2. pozícióját a vasi alakulat.

Egis Körmend – KTE-Duna Aszfalt
2020.március 07. – 18:00
Körmend, Városi sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!