A Vas Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság küzdelmei tovább folytatódtak a hétvége során, a 18. forduló pedig nem kevés meglepetést tartogatott magában, a dobogósok viszont nem hibáztak.

A tavaszi szezonban továbbra is hibátlan teljesítményt nyújtanak a dobogós helyen álló csapatok, a listavezető Celldömölk egy masszív Bük ellen győzött egy nehéz mérkőzésen, míg a vépiek szintén nem éppen egyszerű körülmények között álltak helyt Jánosházán. A három éllovas közül a Rumnak sikerült a legsimábban begyűjtenie a 3 pontot Szentgotthárdon.

Hiába vezetett Szarvaskenden kétszer is a Répcelak, a nem éppen a labdarúgás szépségeit felvonultató körülményekhez végül a hazaiaknak sikerült jobban alkalmazkodniuk, a hajrában a maguk javára fordították a mérkőzés állását, begyűjtve ezzel első győzelmüket a tavaszi szezonban.

Továbbra sem tud pontot szerezni viszont a sereghajtó Csepreg gárdája, ezúttal Egyházasrádócon vérzett el a csapat.

A forduló legsimább mérkőzését kisebb meglepetésre a Lukácsháza és a Körmend játszotta egymással: az eddig két tavaszi vereséggel rendelkező hazaiak valósággal átgázoltak a körmendi együttesen, ezzel a győzelemmel pedig a tabellán is előrébb ugrottak.

Szintén nem hordozott magában sok kérdést a Király SZE rábapatyi vendégjátéka, a hazai együttes mindkét félidőben 2-2 gólt szerezve magabiztosan nyerte meg a találkozót.

Zsinórban másodszor győzött, ezzel a 7. helyig ugrott fel a Kőszeg gárdája, akik jól szerepelnek egyelőre a tavaszi szezonban.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!