A múltheti “bemelegítés” után már a 17. forduló küzdelmeivel folytatódtak a Vas Megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságok, és bizony gólokból nem volt hiány a hétvége során: a 14 megrendezett mérkőzésből csupán egy zárult gól nélküli döntetlennel.

Vas Megyei II. o. Északi csoport 17. forduló

Ebben a fordulóban a hazai csapatok domináltak az északi régióban, csupán a listavezető gérceieknek sikerült győzniük otthonuktól távol. Két gólos hátrányból mentett pontot az Ölbő a Gencsapáti ellen, a találkozó hajrájában előbb büntetőből, majd egy szögletet követően volt eredményes az ölbői gárda. Kihasználta az Ikervár és a Bozsok botlását az Uraiújfalu: míg az Ikervár kikapott, a Bozsok pedig döntetlent játszott, addig az újfalusiak második tavaszi mérkőzésüket is behúzták, ezzel egy pontra megközelítették a már dobogós helyen álló Ikervárt.

Jegyzőkönyvek, tabella

Vas Megyei II. o. Déli csoport 17. forduló 

A középmezőnybeli csapatok rangadóján a Bajánsenye valósággal kiütötte a Jákot, 10 gólig meg sem állt a hazai gárda. Hiába vezetett a Felsőcsatári a Vasszécseny otthonában, végül komoly vereségbe szaladtak bele a vendégek. Hatalmas izgalmak után, 8 gólos összecsapáson játszott döntetlent egymással a Nádasd és a Körmend. A listavezető Csákánydoroszló Rábatótfalun tudott nyerni a 17. játéknapon.

Jegyzőkönyvek, tabella

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!