A meccsről ÉLŐ szöveges tudósítást a klub weboldalán olvashattunk, az üres lelátó valamennyi játékosra lehangolóan hatott.

Most nézzük, mit nyilatkoztak a főszereplők a meccs után.

Gasper Okorn: – Nehéz időszakban vagyunk. Keressük az okot erre, és meg fogjuk találni. Nem adjuk fel, továbbra is egy csapat vagyunk, ki kell jutnunk a gödörből. A győzelem a fontos, főleg amikor 18 pontról fordítasz. Problémáink vannak. Vissza kell találnunk arra az útra, amin voltunk. Mindent megteszünk azért, hogy ezt minél gyorsabban megtegyük.

Benke Szilárd: – Az első félidőben semmi nem sikerült abból, mait elterveztünk. A 3. negyedtől sikerült változtatnunk, és nagyobb intenzitással játszottunk. Nagyon rossz érzés szurkolók nélkül játszani. Egész héten azért dolgozunk, hogy a nézőket is szórakoztassuk. Rendkívül motiváló tud lenni az, amikor befutsz a pályára, és azt látod, hogy teltház van minden mérkőzésen. Hiányzik a hangulat, főleg nálunk. Nem jó üres csarnokokban játszani. A tervünk továbbra is ugyanaz: szeretnénk minden mérkőzést megnyerni. Nem szabad a zártkapus mérkőzéseknek feldöntenie a programunkat, megyünk előre.

Miljan Csurovics: – Mindkét csapatnak nehéz szurkolók nélkül játszani. Vereség után nehéz elégedettnek lenni, főleg akkor, amikor olyan helyzetben van valaki, mint mi. 35 percig jól játszottunk a bajnokság legjobb csapatának parkettjén. A Szombathelynek nehéz motiváltnak lennie egy ilyen mérkőzésen, de ezeket a dolgokat ki kell használnunk. Jó érzéssel utazunk haza.

Brandon Penn: – Nehéz szurkolók nélkül játszani, nincs energia a csarnokban, magadnak kell megteremteni. Készen álltunk erre a meccsre, jól is kezdtünk. 18 eladott labdánk volt, így nehéz megverni egy jó csapatot. Nagyon jól küzdöttünk idegenben, de úgy érzem sajnos elfáradtunk a harmadik és negyedik negyedben.

A listavezető Falco szombat délután Szolnokon folytatja a bajnokságot. 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!