Szombat délután újra amerikai focit láthattunk volna az SzSe pályán. Megkezdődött volna a bajnoki szezon. Az első ellenfél a Budapest Cowbells 2 csapata érkezett volna Szombathelyre. A szombathelyiek nagyon készültek, hiszen egy erős, rutinos csapat lett volna az ellenfél a fővárosból.

Tatár István, a cséká

– Mi győzni megyünk fel a pályára és az első perctől kezdve dominálni szeretnénk. Mi nem, mint csapat hanem mint CSALÁD játszunk. Mindenki a másikért játszik. A felkészülés szerintem jól sikerült sokat segített nekünk Arthur Brown, aki a Győr Sharks játékosa és egyik edzője is. Sok újoncunk van, őket próbáljuk beépíteni. Vannak, akik a div2 be kapnak helyet, de vannak, akik esélyt kapnak a div1-ben. Idén is a címvédés lesz a cél és, hogy többet tanuljunk – ezt még Tatár István csapatkapitány nyilatkozta a hét közepén.

 

 

Azért is, mert a szombathelyi csapat nagyon keményen készült az idénynyitóra. Íme..

Aztán csütörtökön jött a Magyar Amerikai Futball Szövetség – MAFSZ által kiadott információ, ezek alapján a hétvégi mérkőzések elmaradnak.

“Kedves Csapatvezetők!

A kialakult helyzetre való tekintettel, az Elnökség azt a döntést hozta, hogy a 2020.03.14-15-i mérkőzéseket elhalasztja, azokat későbbi időpontban fogja kiírni. “

Mi azért persze bízunk a mihamarabbi idénykezdésben. Go Crushers!

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!