Az eSport Szombathely mindig kitalál valamit. Halmos Máté vezette egyesületnek köszönhetően nemcsak játék a videojáték, hanem sport, életérzés és kemény megpróbáltatás is. A különböző versenyek megszervezése és lebonyolítása mellett előadásokat szerveztek, tartottak az e-sport szerelmesei számára, sőt iskolai órákon ismertették meg a sportág előnyeit és hátrányait.

Ezúttal pedig ismét szervezőként bizonyít az egyesület és kapásból a labdarúgást tette célkeresztbe. A FIFA Masters (T3) erőpróba minden szempontból kihívás, hiszen egy több hónapból és állomásból álló sorozatról van szó, amelynek végék derül csak ki, hogy ki a legjobb FIFA játékos Magyarországon. Ehhez a címhez persze nem egyszerű hozzájutni.

A bajnokság egyik állomása a vasi megyeszékhelyen lesz és ennek felügyeletét, szervezését és lebonyolítását az eSport Szombathely garantálja. 2020.március 14-én a Király Sportlétesítményben ragadhat mindenki konzolt, aki úgy érzi, hogy felkészült. Hogy mennyire komoly versenyről van szó jól mutatja a nevezési feltételek valamint a díjazás is.

Az ajándékok és sikerélmények mellett pontokat lehet gyűjteni ezen a megmérettetésen, amely az országos bajnokság során válik fontossá. A végén ugyanis a legjobb 16 játékos kvalifikálja magát a nagy döntőre, ahol az erkölcsi elismerés mellett 1 millió forintos összdíjazás is várja a FIFA legjobbjait. Elég jó gémernek hiszed magad? Akkor tedd próbára magad!

– A március 14-i verseny PS4 platformon zajlik
– A versenyen való részvételhez szükséges a betöltött 14. életév! 14-18 életév között minden esetben szülői hozzájárulás szükséges.

További információ a rendezvény hivatalos Facebook eseményénél!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!