– Ma visszamegyek Ausztriába, úgy gondolom, hogy ebben a megváltozott helyzetben Bécsben, a családommal kell lennem. Az osztrák fővárosban várom meg, mit dönt a magyar szövetség. Ezután majd meglátjuk, hogyan tovább. Szerintem a család legfontosabb, nem ülhetek tétlenül, amíg lezárulnak előttem a határok. Néhány dolog sokkal fontosabb az életben, mint a kosárlabda. Elhatározásomról tájékoztattam a klub vezetőségét.

Bízom benne, hogy hamarosan rendeződik a jelen helyzet, és újra folytathatjuk a normál hétköznapokat. Ezt az alkalmat is felhasználom, hogy megköszönjem szurkolóinknak az egész szezon során nyújtott támogatást. Nagyszerűek voltak drukkereink, élveztem a bajnokság minden eddigi pillanatát. Fantasztikus szezonunk volt eddig, de jelen pillanatban nem látom értelmét a bajnokság folytatásának, ugyanis a kosárlabda szurkolók nélkül nem ér semmit. Ez már nem kosárlabda. A kialakult szituációban az összes magyar kosárlabda szurkolónak a legjobbakat kívánom – fogalmazott Gasper Okorn vezetőedző.

Az MKOSZ elnöksége a klub vezetőivel a március 17-én 13 órakor kezdődő ülésén alakítja ki állaspontját a folytatással kapcsolatban.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!