Március 13-án rendezték volna meg azt az ünnepi rendezvényt, ahol a Vas Megyei Közgyűlés kitüntetettjei vehették volna át elismerésüket. A kialakult helyzet miatt viszont ezt a programot is törölték, azonban a kitüntetettek névsora már elérhető a vasmegye.hu weboldalon. A jutalmazottak pedig később, személyesen vehetik át az elismerésüket.

A “Vas Megye Szolgálatáért Sport Tagozata” elismerésében 3 fő részesült. Csonka László, Molnár Dávid mellett Varga Jenő Jéglovag neve is ott van a díjazottak között.

“Vas Megye Szolgálatáért Sport Tagozata” elismerésben részesül:

  • Csonka László, a Zichy Antónia Általános Iskola Ikervár pedagógusa
    2004 óta dolgozik a Sárvári Kinizsi SE kézilabda szakosztályánál. A felnőtt csapat stabil működési feltételeinek megteremtése után az utánpótlás rendszer kiépítésén munkálkodott. A sárvári média munkatársaként mindig pártatlanul és tényszerűen tájékoztatja a lakosságot a helyi sport történéseiről.
  • Molnár Dávid, lovasíjász
    2007-ben ismerkedett meg a lovasíjászattal. Kitartó munkájának köszönhetően 2019-ben már a világranglista 1. helyére lépett. Mindig az együtt és az egymásért való küzdés adja a motivációt számára, és büszkeség tölti el, hogy Kemenesalját, ezzel együtt pedig Vas megyét képviseli.
  • Varga Jenő, nyugalmazott matematika-testnevelő szakos tanár, középiskolai testnevelő tanár
    Nevelő oktató munkája mellett edzői feladatokat is ellátott, edzőként több mint 300 korosztályos Magyar bajnoki és Diákolimpiai cím kötődik nevéhez. Vas Megye-Szombathely korcsolya és extrém sportjának összes diák és szabadidős rendezvényeit 33 éve szervezi és irányítja. A görkorcsolya sportág magyarországi meghonosítója, felkérésre a korcsolya és görkorcsolya sportágak oktatási tananyagát készítette el.

Mindannyiuknak szívből gratulálunk és további sok sikert kíván a Hungarysport szerkesztősége!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!