A délelőtti órákban arról számoltunk be, hogy a Barcelona elnöksége úgy döntött, túladna 125 millió euróért vett játékosán, most pedig a Marca értesülései szerint a Real Madrid vezetőségének lett elege egyik sztárjából, nevezetesen Gareth Bale-ből. 

A walesi szélső ugyan az elmúlt években rengeteget tett a madridi klubért, ám az elmúlt időszakban nincsenek megelégedve a hozzáállásával, Zinedine Zidane sem sűrűn nevezi már őt a csapatba, egy peremembernek pedig évi 17 millió eurót kifizetni eléggé nagy luxus.

A helyzet a hírek szerint odáig súlyosbodott, hogy a királyiak már ingyen is megválnának Bale-től, csak távozzon a csapattól, és a város környéki golfpályákról, merthogy mostanában jobbára ott fordult meg, ahelyett, hogy a futballpályán gyakorolt volna.

A támadónak is elege lehet azonban a Real Madridból, hisz már tavaly nyáron szeretett volna Kínába igazolni (ez végül nem jött össze), ráadásul azóta a szurkolók sem a szép idők alapján ítélik meg.

A 30 esztendős játékost rengeteg sérülés is hátráltatta, ebben az idényben viszont a motivációjával is gond volt, ami a pályán is megmutatkozott – utoljára szeptemberben volt eredményes, és csupán két gólja volt a legutóbbi kiírásban. Összesen 18 mérkőzésen lépett pályára, s csak három találkozón játszott 2020-ban.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!