A tél során jókora erősítésen ment keresztül a Vas Megyei I. osztályban szereplő Csepregi SE csapata. Az együttesre rá is fért pár igazolás, hisz a tabella alsó felében tanyáznak, a Jánosházával felváltva állnak a sereghajtó pozíciójában. Nos, az erősítések ellenére a tavaszi szezon nem indult túl jól a számukra, hisz vereséget szenvedtek Vasváron, majd hazai pályán a Celldömölk ellen, utána pedig szintén idegenben Egyházasrádócon. Ezek az eredmények azonban bizakodásra adtak okot, hisz mindegyik mérkőzésen csupán egy góllal maradtak alul, még a listavezető Celldömölk is csupán egyszer tudta bevenni a kapujukat. 

Látszott tehát a csapat játéka alapján, hogy bennük van a pontszerzés, és a győzelem, erre pedig nem is lehetett volna alkalmasabb ellenfelük a 19. fordulóban, mint a gyenge formában lévő Lukácsháza csapata. A csepregiek számára meg is jött a várva várt siker, ám legnagyobb szerencsétlenségükbe pont ezután következett a szövetség döntése, hogy beszünteti a labdarúgó bajnokságokat.

Arról, hogy miként érintette ez a csepregieket, Pócza Andrást, a csapat meghatározó játékosát kérdeztük, aki télen érkezett vissza a gárdához, miután az egyesület új alapokra került.

“Nálunk minden korosztálynál szünetelnek az edzések, bezárt a pálya is senki nem használhatja. Az iskolába járók otthon vannak, aki tud menni dolgozni, az bejár, várjuk a fejleményeket.”

András elmondása szerint rosszkor jött számukra a szünet, de természetesen érthető a szövetség döntése.

“A gyengébb kezdés után sikerült elkapnunk a fonalat és legyőztük a Lukácsháza együttesét, így számunkra rosszkor jön a kényszerpihenő, mivel most úgy tűnt, hogy jó úton vagyunk, de természetesen az egészség az első!” 

A csapatnál a legrosszabbra forgatókönyvre is felkészültek. 

“Igyekszik mindenki a lehetőségeihez mérten otthon is formában maradni, de lehetséges, hogy ez a bajnokság ennyi volt, nem tudni, hogy lesz-e folytatás.”

A bajnokság tehát egyenlőre szünetel, így csak korábbi megyeis cikkeinket tudjuk ajánlani olvasóinknak, amelyeket ide kattintva érhetnek el. 

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!