Az utóbbi évek során nagy fejlődésen ment keresztül a Vép VSE labdarúgócsapata. A Török Richárd által vezetett együttes az elmúlt szezonokban szimpatikus játékot mutatott, a 2019/20-as bajnokságra azonban úgy tűnik, hogy teljesen összeállt. A gárda a játékosedző taktikáját követve szemre is tetszetős játékot produkál, ennek köszönhetően pedig (igaz, egy mérkőzéssel többet játszva) vezetik a bajnokságot. A csapat tehát várja a bajnokság folytatását, de abban ők is egyetértenek, hogy az egészség az első!

Dancs Zoltán (a labdával) meghatározó alakja volt a remek őszi szereplésnek. Fotó: VAOL

“Elsősorban eleget téve a kormány és az MLSZ határozatának, nálunk is felfüggesztették az edzéseket, emellett felhívták az egyesület sportolói figyelmét a helyes higiéniai alapokra.” -nyilatkozta megkeresésünkre Dancs Zoltán, a vépiek középpályása.

A komoly sérülésből visszatérő futballista maga is bízik abban, hogy folytatódni fog a bajnokság, és akár a végső győzelemre is esélyesek lehetnek.

“Bízva abban, hogy a bajnokság folytatódni fog, Török Richárd otthoni, egyéni edzéstervet állított össze a játékosoknak az erőnlét megtartása érdekében.”

Természetesen Zoltán is kiemelte, hogy az egészség a legfontosabb jelen helyzetben!

“Kitartást kívánunk mindenkinek, és jó egészséget! Vigyázzunk egymásra és magunkra, hogy minél hamarabb szórakoztathassuk a szurkolóinkat!” – üzente a többi futballistának a vépiek meghatározó játékosa.

A vépiek már az őszi szezon során is remekül meneteltek, a Magyar Kupában is helytálltak, a 2020-as évet pedig szenzációsan kezdték, a téli erősítések is jól illeszkedtek be a keretbe. A tavaszi szezont 4-ből 4 győzelemmel indították.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!