Ismeretes, hogy a jövő évre halasztották a 2020-as tokioi ötkarikás játékokat. Erről ITT írtunk, az alábbiakban pedig az olimpiai szintet már 2019-ben teljesítő két szombathelyi kalapácsvető halasztással kapcsolatos véleményére voltunk kíváncsiak.

– Nagyon szomorú vagyok a döntés miatt, de ugyanakkor meg is értem, hiszen emberek életekről van szó. Az idő az én oldalamon áll, de mégis elkeserítő, hogy nem lesz idén verseny, amiért lehetne küzden.

 

 

Edzek tovább, hogy minél magasabb szinten, minél jobb edzéseredménnyel fejezhessem be az idei szezont – válaszolt érdeklődésünkre a világbajnoki bronzérmes.

– Ezen a döntésen, azt hiszem nem kell nagyon bosszankodnom, mert nem tudnám megváltoztatni sehogy. Próbálom elfogadni a NOB döntését, de mostanában elég sok kérdésben kell még döntésre várnunk.  Szeretném azt hinni hogy nekem még így jobb is esetleg. Plusz egy évet kaptam, tehát még jobb formába is lendülhetek.

Ugyanakkor lehetnek olyan potenciális ellenfeleim, versenytársaim is, akik nem vállalnak el még egy évnyi felkészülést – fogalmazott a már 2021-es olimpiára készülő Gyurátz Réka.

Közben Réka saját közösségi oldalán osztotta meg, hogyan tölti otthoni szabadidejét, mint elmondta, amellett, hogy állataival foglalkozik, spanyolul tanul és sorozatokat is néz. Íme ITT Te is megtekintheted, mit javasol a Dobó SE 24 esztendős sokszoros magyar bajnoka!

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!