Hetekkel ezelőtt még elképzelhetetlen volt, ami mára valósággá vált. Kínából induló koronavírus felütötte fejét Európában, így Magyarországon is. Emiatt szép lassan szinte minden sportág kényszer intézkedéseket hozott, majd miután a zárt kapus találkozók sem hozták meg a kívánt védelmet, így kényszerszünetre küldték a játékosokat.

A Hungarysport igyekezett minden egyesületet megkeresni, hogy néhány másodperces kis videóban meséljék el, hogy egy adott sportoló mivel tölti napjait. Kivétel nélkül mindenki pozitívan álltak a megkereséshez és egymás után érkeztek a kis videók. Igazán széles repertoáron mozogtak a sportolók, hiszen a testedzés mellett készültek képkockák játék, takarítás és filmnézés közben is.

Harmadik részben Vidák Balázs jelentkezik egy meglehetősen aranyos videóval. A Haladás VSE futsalosa néhány hete még önfeledten emelte magasba a Magyar Kupa elsőségért járó serleget, most pedig az olvasókhoz szól. Mindezt nem egyedül teszi, hanem az egyik legjobb barátjával és néhány jó tanáccsal is ellátnak bennünket! Érdemes tehát figyelni! 🙂

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!