A koronavírus-járvány és a kijárási korlátozás miatt valóban új lehetőségek nyílnak meg a sportolók és a szurkolók számára is. A minden rosszban van valami jó elvét követve számos verseny költözött a világhálóra. Ennek eredményeként fellendült az e-sport bajnokságok, többek között virtuális labdarúgó kontinensviadalt rendeznek aktív sztárfocisták részvételével.

Ugyanilyen kiváló lehetőségnek ígérkezik a dartstudás fejlesztése is, hiszen egyre népszerűbb a korábban kocsmasportok királynőjének tartott kedvtelés. Mára minden kontinensen kiemelten foglalkoznak a nagyobb versenyekkel, világbajnokságokkal. Érthető, ha hazánkban is egyre többen kapnak kedvet és állnak a tábla mögé.

Magyarország egyik legjobb játékosa Székely “Penge” Pál, aki profiként (is) bizonyított korábban. Ezúttal tudását szeretné megosztani mindazokkal, akik fejlődni szeretnének. Élő videós bejelentkezéseinek köszönhetően szinte egy helyszínen érezhetjük magunkat a nemzetközi versenyeken is kiválóan szereplő Pengével – aki nem mellesleg nemrég csapatbajnokin a szombathelyi színeket is képviselte.

Székely Pál április közepéig hétfő-szerda-péntek menetrenddel tart edzést, este 18:30-as kezdéssel. Ha korábban időhiányra hivatkozva csak toltad eme sport kipróbálását vagy nem éreztél kellő motivációt hozzá, akkor most az ország egyik legjobb mesterétől lehet elsajátítani a sportág alapjait. S ki tudja, lehet ennek köszönhetően indul el hazánk új bajnokának karrierje?!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!