Szinte elképzelhetetlen a felvidéki Dunaszerdahely labdarúgó együttesénél, hogy a bajnoki találkozók előtt ne énekelje el valaki az Ismerős Arcok-Nélküled című felvételét. A szlovákiai élvonalban szereplő klub összecsapásait rendre telt ház előtt rendezik és Magyarországról is rendszeresen utaznak szurkolói csoportokat, buzdítva a csapatot.

A koronavírus okozta járvány miatt egész Európában szünetelnek a bajnokságok, azonban ez sem szegte kedvét a labdarúgóknak, sem a játékosoknak. Sőt, a dunaszerdahelyi együttes vezetői és szimpatizánsai különleges felhívásához rengetegen csatlakoztak. Egy videós összeállításban közösen énekelték a szurkolók a jól ismert dalt.

A hír érdekessége, hogy Székelyföld is csatlakozott a kezdeményezéshez. A DAC után a Sepsi OSK és a szurkolók is kiálltak a házuk udvarára, erkélyekre, hogy onnan énekeljék teli torokból a Máté Péter-díjas együttes felvételét. Ezzel szorosabbra kötve a sportbarátságokat, hálát adva az egészségügyben dolgozóknak és erőt próbálnak adni a nehéz helyzetben lévőknek is.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!