A Kínából induló koronavírus-járvány a világ minden szegletébe eljutott már, felborítva milliók életét. Nem kímélve a gazdaságot valamint a sportvilágot sem. Bekövetkezett, amit korábban elképzelni sem lehetett. A nagyobb sportrendezvényeket elhalasztották és a bajnokságok is kényszerpihenőre vonultak, ezzel átírva az eredeti forgatókönyveket.

A sportolók és szakmai vezetők mellett a szurkolók életét is megváltoztatta a kialakult helyzet. Azonban minden rosszban van valami jó és ezt a szemléletet vallja a HU-SECTOR Szurkolói Egyesület is. A bejegyzés emlékeztet arra, hogy már a győri olimpiai kvalifikációs tornán is túl lenne normál esetben a kézilabda válogatottunk, erre viszont jelenleg esély sincs.

A szurkolói csoport épp ezért összefogásra buzdít és egy sör vagy belépőjegy árának felajánlásával segítheti bárki a koronavírus elleni küzdelmet. A szurkolói egyesület vezetője által megosztott felhívás nagy hangsúlyt fektet arra, hogy nemcsak a lelátókon, hanem a bajban is egységesek a sportbarátok!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!