Hetekkel ezelőtt még elképzelhetetlen volt, ami mára valósággá vált. Kínából induló koronavírus felütötte fejét Európában, így Magyarországon is. Emiatt szép lassan szinte minden sportág kényszer intézkedéseket hozott, majd miután a zárt kapus találkozók sem hozták meg a kívánt védelmet, így kényszerszünetre küldték a játékosokat.

A Hungarysport igyekezett minden egyesületet megkeresni, hogy néhány másodperces kis videóban meséljék el, hogy egy adott sportoló mivel tölti napjait. Kivétel nélkül mindenki pozitívan álltak a megkereséshez és egymás után érkeztek a kis videók. Igazán széles repertoáron mozogtak a sportolók, hiszen a testedzés mellett készültek képkockák játék, takarítás és filmnézés közben is.

Ez az időszak az e-sport kedvelők számára nagyon kedvező. Ezt használhatja ki Halmos Máté is, az Esport Szombathely vezetője. A számítógépes és konzolos sportjátékok űzése mellett azért jutott ideje másra is. Azért arról se feledkezzünk meg, hogy a Répcelak futsal szakosztályának vezetőjeként és játékosaként egy bajnoki címet is ünnepelhetett a közelmúltban.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!