A Bild információira hivatkozva a Nemzeti Sport arról ír, hogy Cristiano Ronaldo, a Juventus és a portugál válogatott labdarúgója egy Bugatti Centodiecivel bővíti a luxusautó-kollekcióját. A veterán támadó több millió euróval szállt be a koronavírus-járvány elleni harcba is, így igazán megérdemel egy új autócsodát.

Fotó: bugatti.com

A német lap a thesupercarblog.com-ra hivatkozva arról számolt be, hogy Cristiano Ronaldo kilenc és fél millió euróért (a jelenlegi középárfolyamon számolva közel három és fél milliárd forintért) újabb luxusautót vásárolt.

A gépcsoda ára körülbelül 3,5 milliárd forint, a Juventus klasszisa pedig állítólag már meg is rendelte a Bugatti Centodiecit, amelyet jövőre szállít majd ki a cég, és amelyből mindössze tíz darabot készítenek. A Centodieci 1600 lóerős, így 2.4 másodperc alatt gyorsul fel 100 kilométer per órára, a végsebessége pedig a 380 km/h-t is elérheti.

Bugatti Centodieci

The Centodieci continues Bugatti’s successful 110-year course of exceptional design and performance, while reviving the memory of the brand’s recent history. With the Centodieci – Italian for 110 – Bugatti created a reinterpretation of the epochal EB110, which, when presented in 1991, was considered the fastest and most extraordinary supercar of its time.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!