Sipeki Flóra, a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia kiváló kapusa othon maradt az ünnepek alatt is.

– Idén a húsvét sem a megszokott ritmusban telik. Normál esetben, amikor nincs mérkőzés, húsvét hétvégén mindig kirándulunk, vagy szervezünk valami közös programot a családdal, barátainkkal, valamint húsvét hétfőn a locsolás sem maradhat el a nagyszüleimnél. Nagypapámmal templomba is szoktunk menni. Sajnos idén ez mind elmaradt. Vigyázni kell egymás egészségére! Idén a párommal töltöttük az ünnepeket. A lakást már korábban kidíszítettem kicsit, hogy meglegyen a hangulat. Főztünk sonkát, emellett készítettem különböző hidegtálakat is. Persze az edzés sem maradhatott el. A hétvégén például Rubint Réka tornát teljesítettem, hogy formában maradjak – válaszolt megkeresésünkre Sipeki Flóra.

Kovács Barnabásnál, az OB I-es AVUS tehetséges vízilabdázójánál is eltért ez az ünnep a tradícióktól.

– Sajnálatos módon nem a megszokottak szerint zajlott az idei húsvéti ünnep, mint, ahogy az előző években. Hagyományként már a nagyszülőkkel és a rokonokkal húsvétoztunk, a Balatonon. Idén otthon maradtunk és a családdal töltöttük az ünnepet.
A menü szerencsére nem változott, a megszokott módon húsvéti sonka és kalács volt a terítéken – felelte kérdésünkre Barna.

Bíró Olivér, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely kosarasa

– Az idei húsvét teljesen más volt, mint az eddigiek. Volt már rá példa, hogy nem jutottunk el minden családtagunkhoz, most viszont senkihez sem mentünk. Próbáltuk megóvni szüleinket, nagyszüleinket, így feleségemmel kettesben ünnepeltünk, itt Szombathelyen. A menü a szokásos húsvéti választék volt, főztünk sonkát, tojást, sütöttünk kalácsot. Vettünk tormát és zöldhagymát is. Ezt ettük reggelire és vacsorára. Ezenkívül sütöttünk marhát és kacsát is – fogalmazott Olivér.

Perl Zoltán ünnepnapjairól ITT írtunk.

Riportalanyaink mindenkinek kellemes húsvétot kivántak és azt kérték, hogy tartsuk be az előírásokat!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!