Ahogy olvasóink már megtapasztalhatták nemcsak a látványsportokról, hanem a szabadidős vagy épp a hobbi kategóriában számon tartott sportágak mindennapjairól is beszámolunk. Ezúttal egy szomorú esetre világított rá közösségi oldalán a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége, amely kivétel nélkül minden pecás zsebében kinyitotta a bicskát.

Talán nem kell ecsetelni, hogy nincs könnyű helyzetben a szövetség. A folyamatosan emelkedő árak mellett sok mindenre figyelve kell a taglétszámot növelni, toborozni, a fiatalabb generációval megismertetni a vízi élővilágot – versenyeztetés formájában – ugyanakkor a horgászok kiszolgálását segítendően folyamatosak a haltelepítések és a kényelmet szolgáló eszközök beszerzése is.

Nyugodtan mondhatjuk, hogy Puskás Norbert irányítása alatt valóban folyamatosan szépülnek a vasi horgászvizek partjai. A hétvégén viszont nagy meglepetésre ismeretlen személy(ek), teljesen letarolta a Gencsapáti-tó partján álló pihenőhelyet. A kijárási korlátozás ellenére úgy tűnik valakinek igencsak zavarhatta a szemét a fejlődés, ha így fejezte ki nemtetszését.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!