Ha nem tudod lekötni magad a koronavírus-járvány idején, akkor figyelmedbe ajánlunk egy tartalmas időtöltést. Csak egy konzolra és egy programra van hozzá szükség. Egészen pontosan a League of Legends-re, amely hosszú évek óta a felhasználók egyik kedvenc stratégiai játékának számít, ugyanakkor online felületen kimeríthetetlen forrást biztosít a játékosok számára.

Ezt ismerte fel az eSport Szombathely egyesülete is, amely az elektronikus sportok mellett egészségmegőrző előadásokat valamint információs értekezéseket is rendezett már. Néhány hete FIFA labdarúgó versenyt szervezett a Király Sportcentrumban, most pedig hétről-hétre a stratégiai játékok szerelmeseit csábítja játékra, mindezt a kibertérbe helyezve.

A League of Legends egyébként már több, mint 10 éve uralja a piacot, a megalkotása pedig egy szerencsés véletlennek és egy sikerszériának, a Warcraft III-ak köszönhet. A szombathelyi e-sport barátai belső versenyének részvételéhez nem kell sok kritériumnak megfelelni és bárki jelentkezhet – menet közben is – korra vagy nemre való megkötés nélkül.

Ehhez két lépésre van szükség. Egyrészt a jelentkezéshez az eSport Szombathely csoportjának tagjává kell válni, majd egy űrlapot kell kitölteni, amelyet az egyesület közösségi oldalán is megtalálnak a játékos kedvű próbálkozók. Fontos információ, hogy 1 az 1 elleni küzdelmek vannak, véletlenszerű ellenfél generálás és folyamatos adminoltság biztosítja a jó hangulatot.

Következő versenynap: 2020. 04. 19. – 18 óra
eSport Szombathely eseményét ITT éred el!

Cikkünk a Vasi Korall Kft. támogatásával készült!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!