Az AGORA munkatársai a veszélyhelyzetben sem adták fel küldetésüket, hogy kultúrát közvetítsenek. Online felületeiken a veszélyhelyzet kezdete óta osztanak meg izgalmas tartalmakat az igényes kulturális élmények kedvelőinek. Az eseményen Dr. Nemény András, a város polgármestere is részt vett és köszöntötte a megjelenteket.

A közösségi élmény azonban pótolhatatlan és mindannyiunknak hiányzik, ezért indították útjára #kulturfutar elnevezésű programjukat. Április 2. óta minden hétköznap este a város sűrűn lakott lakótelepein és azok terein mobilhangosítással szólították meg a közönséget, és hívták ki a lakókat erkélyeikre, ablakaikba.

A cél az volt, hogy közös tánccal, mozgással, énekléssel különlegessé tegyék az otthonaikba szorult szombathelyiek estéit. Körbejárták a Joskar-Ola, a KISZ, a Derkovits, valamint az Oladi, a Stromfeld és a Minerva lakótelep utcáit.

A jelenlegi szituáció fizikailag és mentálisan is megterhelő mindenki számára: a munka és az otthonlét mellett nincs kikapcsolódási, szórakozási, feltöltődési lehetőség, ezért a “Házhoz visszük a kultúrát!” szlogen és akció mintájára “Céghez visszük a kultúrát! programot kezdeményezett az intézmény.

Az akció ötletéből kiindulva az AGORA #kulturfutar csapata ma délután a TDK Hungary Components Kft. gyártó- és fejlesztőbázisára látogatott, hogy ebben a nehéz helyzetben most a maguk eszközeivel köszönjék meg a TDK minden munkatársának, hogy a vállalat az előző években aktív részt vállalt Szombathely kulturális és közösségi életében, és hogy a TDK-sok kitartanak és dolgoznak az egészségügyi veszélyhelyzet idején is.

„A vállalat számára a munkatársak fizikai és lelki egészsége, jólléte a legfontosabb. Ebben a helyzetben lehetőségeinkhez mérten mindent megteszünk azért, hogy munkatársaink érezzék, a TDK-ra számíthatnak. Kollégáink számára nem csupán biztonságos munkakörnyezetet teremtünk, de a vállalat a lehetőségeihez mérten a kiegyensúlyozott lelkiállapot biztosításához is igyekszik hozzájárulni. Munkatársainkat minden rendelkezésünkre álló információról azonnal, valós időben tájékoztatjuk. Ezért indítottuk el a TDK Vírus Infó szolgáltatást is, ahol a munkatársak a vállalat facebook oldalán minden a helyzettel kapcsolatban felmerülő kérdésükre választ kaphatnak, valamint a „Küldj egy pozitív üzenetet a TDK-ból Szombathelynek” akciót is. Nagyon hálásak vagyunk az AGORA csapatának, hogy ebben a helyzetben a TDK munkatársakra gondolva nem csak házhoz, de Szombathelyen elsőként a TDK központba, céghez is hozzák a kultúrát. Köszönjük minden TDK munkatárs nevében ezt a figyelmességet” – fogalmazott Takács Balázs, a TDK Hungary Components Kft. ügyvezető igazgatója.

A TDK Hungary Components Kft. udvarán a biztonsági előírásokat betartva az ENERGY Dance Team és Tóth Dániel énekes, zenész szórakoztatta a cég jelenlévő munkatársait. Íme azeseményen készült  fotóink…

A #kulturfutar szórakoztató és megindító perceket, a közösségi összetartozás élményét, valamint feszültségoldó kikapcsolódást vitt házhoz, ezúttal az egyik legnagyobb szombathelyi cég dolgozói számára.

Cikkünk a Vasi Korall Kft. támogatásával jött létre!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!