Amikor az egész napos testedzéstől elfáradtál, ha unod már a kedvenc sorozatod nézését és végigvitted a legjobb számítógépes játékot – akkor nyisd meg a böngésződben a Hungarysport oldalát, ahol most új cikksorozatot indítunk. Az olvasók ezúttal szerkeszthetik is az oldalt, amelyre nincs máshoz szükség csak egy Instagram hozzáférésre.

Az elmúlt esztendők legjobban sikerült képeit, cikkeit idézzük meg és a napi sztoriban lehetőség van játszani. Akiről pedig szívesen megtudnának többet az olvasóink, hogy mi történt azóta az adott sportolóval, csapattal még kérdést is fel lehet tehetnek. Ezt továbbítjuk és az elkészült végeredményt interjú formájában oldalunkra is feltesszük. Már a tesztidőszak sikeres volt, amelyet köszönünk olvasóinknak.

Ezzel pedig tovább bővült repertoárunk, hiszen a kényszerszünet idején sem marad senki sportcikkek nélkül. Nagy népszerűségnek örvend a Múltidéző és Visszatekintő sorozatunk is. Reményeink szerint pedig hamarosan már hazánkban is folytatódnak a különböző sportrendezvények, amelyekről továbbra is tudósítani fogunk honlapunkon.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!