ITT írtuk meg, hogy az AGORA által szervezett #kulturfutar akció utolsó hetéhez érkezett. Az utolsó 5 nap fellépési helyszíneit fb-szavazáson döntötték el. Nem kevesebb, mint 2364 szombathelyi voks döntötte el, hogy a Krúdy Gyula utca 2-10. alatti helyszín toronymagasan győzött. A hétfői esemény történéseiről is olvashattak fenti cikkünkben.

Emlékeztetőül a szavazás végeredménye:
1. Krúdy Gyula utca 2.-10. 1443, 2. Szent Flórián krt 23.-25. 332, 3. Pázmány Péter 28. előtti parkoló 279, 4. Szent Flórián krt 47.-51.közötti parkoló 155, 5. Rohonci út. 36. 90, 5+1. Barátság utca 27-37. parkoló 65.

Megírtuk, hogy hétfőn az Ungaresca Táncegyüttes szórakoztatta, mozgatta a Krúdyban lakókat, majd kedden a Rohonci út. 36. szám alatt a Salsa La Vida és Kovács Pali énekes lépett fel, szerdán pedig a Szent Flórián krt 23.-25 következett.

Íme a fotók!

Aztán a Szent Flórián krt. 47.-51.-nél is  a West Side TSE mozgatta, táncoltatta meg a környéken lakókat.

Jöjjenek a bizonyítékok!

 

Vincze Csaba, a West Side TSE vezetője a fellépés után honlapunk érdeklődésére összegezte a többhetes tapasztalatot.

Nagyon szívesen vettünk részt az esti programokon. Számunkra nagyon jó érzés volt a jóért tenni, illetve kis boldogségot vinni az ablakokba és erkélyekre. Persze mi is nagyon élveztük, jól éreztük magunkat ebben a 4 hétben. Jó volt kicsit hozzátenni ehhez a nagyszerú kezdeményezéshez, tenni az otthon maradó emberekért, táncolni, vagyis azt csinálni, amit szeretünk. Ilyen jó kezdeményezésben számíthatnak ránk a jövőben is – fogalmazott a West Side TSE vezetője.

A #kulturfutar csütörtökön, a Barátság utca 27.-37. számhoz az Energy Dance Team jóvoltából, míg pénteken, a Pázmány Péter 28-ba Tóth Dániel zenész révén viszi el a kultúrát, a mozgást, a táncot. Jó szórakozást mindenkinek!

Cikkünk a Vasi Korall Kft. támogatásával készült.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!