Hetekkel ezelőtt még elképzelhetetlen volt, ami mára valósággá vált. Kínából induló koronavírus felütötte fejét Európában, így Magyarországon is. Emiatt szép lassan szinte minden sportág kényszer intézkedéseket hozott, majd miután a zárt kapus találkozók sem hozták meg a kívánt védelmet, így kényszerszünetre küldték a játékosokat.

A Hungarysport igyekezett minden egyesületet megkeresni, hogy néhány másodperces kis videóban meséljék el, hogy egy adott sportoló mivel tölti napjait. Kivétel nélkül mindenki pozitívan álltak a megkereséshez és egymás után érkeztek a kis videók. Igazán széles repertoáron mozogtak a sportolók, hiszen a testedzés mellett készültek képkockák játék, takarítás és filmnézés közben is.

Hamarosan életbe lépnek a módosítások, azonban még akad sportoló, aki szívesen üzenne oldalunkon keresztül. Horváth Péter neve egybeforrt a Haladáséval. Mára a futsal csapat kapitánya egyedüliként mondhatja el magáról, hogy alapítótagként dolgozott az együttes sikereiért. Megannyi bajnoki aranyérem mellett kétszer emelhette magasba a Magyar Kupa győzelemért járó serleget is.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!