A koronavírus miatt hetek óta állnak a bajnokságok. Egyedül a fehérorosz élvonalban pattogott a labda, azonban úgy tűnik, hogy lassan a végéhez közeledik járvány Európában. Németországban május első hetében már zárt kapuk mögött megindulhat a bajnokság és az olasz Seria A küzdelmeire sem kell sokat várni.

Kétségtelen, hogy az itáliai élvonal legfénylőbb csillagának számít továbbra is Cristiano Ronaldo, aki édesanyja betegsége miatt eltávozást kapott a Juventus vezetőségétől. A járvány kezdete óta így Portugáliában tartózkodott és rendszeresen jelentkezett a közösségi felületeken. Egyik-másik bejegyzése viszont a klub vezetőségét is kiakasztotta.

A legfrissebb instagram posztja viszont a kritikus hangokat fogja elcsendesíteni, hiszen otthonában keményen készül a folytatásra CR7. Lapértesülések szerint kedden már vissza is utazhat Torinóba a játékos, aki szobabiciklizés közben megmutatta milyen kirobbanó formában van. Szükség is lesz rá, hiszen a tervezettek szerint május végén folytatódik a bajnokság is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Morning workout with a cycling session….these wheels are on fire 🔥 😂💪🏼 #stayactive

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés,

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!