A szakember a vízilabdától visszavonult Benedek Tibor vezetőedző utódja lett az alapszakasz 4. helyén végzett UVSE-nél. Dr. Vincze Balázst emellett az újpestiek szakmai igazgatójának is kinevezték. Az álláshalmozó az újpesti szerepvállalása mellett a tehetséggondozó utánpótlás szövetségi kapitánya, az utánpótlás bizottság tagja és az U16-os válogatott szövetségi kapitánya is.

A játékosként kétszeres  Európa-bajnok Vincze már 2005-től szerepet vállalt a szombathelyi vízilabdában, 2017. július 1-től pedig szakmai igazgatóként dolgozott a vasi klubnál. Most köszönetet mondott a  szombathelyi évekért.

– Köszönöm Juhász Tibornak az elmúlt 15 évet, amit a szombathelyi vízilabda érdekében együtt dolgoztunk. Bánfi Péternek, hogy támogatott a mostani váltásban. Az összes edzőnek, játékosnak akikkel kapcsolatban voltam ez alatt az idő alatt, köszönöm. Egy biztos, hogy VASI VASEMBERKÉNT távozom Szombathelyről! Büszke vagyok, hogy része lehettem a klub életének – fogalmazott az OB I-es klub honlapjának.

Weboldalunk is megkereste a távozó szakembert, aki miután megköszönte új feladatához történő jókívánságainkat, elmondta, hogy egyelőre nem szeretné sem az AVUS-tól történő távozását, sem az UVSE-hez érkezését megmagyarázni.

 

Juhász Tibor, az AVUS korábbi elnöke, a szombathelyi vízilabda megalapítója köszönetét fejezte ki a távozó klasszisnak.

– Szeretném én is megköszönni Dr. Vincze Balázsnak, hogy partnerem volt és együtt építettük és emeltük fel az elmúlt évtizedekben 2019.decemberéig a semmiből a legmagasabb szintig a szombathelyi vízilabdát. Azt gondolom, nélküle ez nem jött volna létre! Nagyon fontos, szeretném megragadni az alkalmat és kifejezni el nem múló hálámat és köszönetemet Sebesi Juditnak, aki szürke eminenciásként a háttérből, nap mint nap, fáradtságot és lehetetlent nem ismerve folyamatosan dolgozott azon, hogy az általunk megálmodott víziók valósággá, a mindennapjaink részévé és a magyar vízilabda utánpótlás nevelés meghatározó értékévé váljanak. Köszönöm szépen Balázs és sok sikert kívánok Neked az új munkakörödben. Megtiszteltetés volt Veletek alkotni – írta közösségi oldalán Juhász Tibor.

Az OB I-es AVUS-sal kapcsolatos hír, hogy a Magyar Vízilabda Szövetség hétfőre igért döntést a világ egyik legrősebb bajnoksága folytatásáról.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!