– Sajnálom, hogy így alakult, de úgy gondolom, hogy a további karrierem szempontjából ez volt a legjobb választás. Megköszönöm az elmúlt évet a Falco csapatának. Öröm volt sárga-feketében játszani, sokat tanultam – kommentálta a hírt a falcokc.com-nak Krivi.

Márkó az előző, sajnos csonka szezonban 17 bajnoki mérkőzésen lépett pályára bajnoki címvédő csapatunkban, ezeken pedig 10 játékpercet, 3,4 pontot és 1,9 lepattanót átlagolt. A 4-es poszton bevethető játékos Szombathely előtt az amerikai egyetemi bajnokságban edződött, és korábban az utánpótlás válogatottjak oszlopos tagja volt.

– Mindenek előtt szeretném elmondani, nagyon örülök, hogy Pécsre igazolhattam – ezt már a kezdo5-nek nyilatkozta Márkó. – Korábban éltem a városban két évig, nagyon megszerettem, az egyik kedvenc helyem. Szóval nagy örömmel, és nagy reményekkel érkezem a PVSK-hoz. Szeretném leszögezni, hogy hálával tartozom a Falconak is, hiszen ott kaptam meg az esélyt, hogy bemutatkozhassak az NB I. A csoportjában. Eleinte azért éreztem a különbséget az egyetemi kosárlabda, és a felnőtt bajnokság között, de szerintem gyorsan belerázódtam. Azonban nem titkolom, hogy szeretnék több játéklehetőséghez jutni. Ebből a szempontból pedig a PVSK-Veolia ideális választásnak tűnt. Arról nem is beszélve, híresen jó itt a közeg, a csapatszellem. Az edzőkkel is beszéltem már, a velük folytatott egyeztetés is csak megerősített abban, hogy ide kell jönnöm. Nagyon várom már, hogy bemutatkozhassak a PVSK-ban. Nem nagyon szeretnék ígérgetni, és arról beszélni, hogy mik az erősségeim, mit várhatnak tőlem a pécsi szurkolók. Azt javaslom inkább, hogy amint erre lehetőség nyílik, jöjjenek, és nézzenek meg a pályán! Ott akarom bizonyítani, hogy nem járt velem rosszul a klub.

Krivi 1 évre írt alá a pécsiekhez. Sok sikert kívánunk neki!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!