A kényszerszünet és a bajnokság befejezését követően sem maradnak kosárlabda hírek nélkül a Hungarysport olvasói. Ezúttal a legutóbbi szezon ezüstérmese, az Egis Körmend hivatalos közleményben tudatta, hogy hosszabbított a csapat egyik ifjú játékosa Durázi Krisztofer. A kosarasnak élő szerződése volt a következő szezonra, amit most megújítottak a felek.

Ennek értelmében hosszabb ideig tartozhat a Körmend kötelékébe a Falco együttesénél nevelkedett, majd székhelyét Zalaegerszegről a Rába-parti településre áttevő játékos. A piros-fekete klub vezetősége három éves kontraktust kínált a hármas-négyes poszton bevethető kosarasnak, amelyet kölcsönös megelégedésre szignált Durázi Krisztofer.

Ez pedig azt jelenti, hogy a tavaly nyáron eltervezett koncepciónak köszönhetően valóban a fiatalok képzésére és a felnőtt csapat beépítésére helyezi a hangsúlyt az Egis Körmend. A program jegyében valamennyi utánpótláskorú játékossal hosszabb távon képzeli a jövőjét a vezetőség. Ennek eredménye a most született megállapodás is.

Cikkünk a Vasi Korall Kft. támogatásával készült!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!