Remek hangulatban, igazi tavaszias időjárás köszöntötte azt a 27 horgászt, akik a reggeli regisztrációra érkeztek a lukácsházi Abért-tóhoz. Először Puskás Norbert, a Sporthorgász Egyesületek Vas megyei Szövetsége ügyvezető elnöke, utána Geröly Tibor, a Garbolino és a Tacklebait márkák képviseltének vezetője köszöntötte a megjelenteket.

A szaályok ismertetése után következett a sorsolás, amelyet speciális módon tartottak meg a járványügyi előírás miatt. A három kilenc fős szektorban foglalták el helyüket a horgászok, majd következett a csali és etetőanyagok ellenőrzése. A megmérettetés pontban 10 órakor vette kezdetét és öt teljes óra állt a versenyzők rendelkezésére, hogy minél több halat fogjanak.

Szerencsések voltak az “A” szektorban helyet foglaló horgászok, mert úgy tűnt, hogy több kapásuk is volt. A versenyt végül Németh Bálint nyerte, rajta kívül további öt helyezet részesült értékes Garbolino és Spottedfin, valamint Guru felszerelésekkel a versenyen névadó szponzora által. A következő vasárnapi Vasi Vizeken- Damil.hu-Trabucco Method Feeder Kupára várják a versenyhorgászokat korlátozott számban.

Végeredmény:
Németh Bálint (Ölbői SHE)- 54.020 g – 1. hsz.
Németh Balázs (Elektromosok SHE.) – 31.500 g – 1 hsz
Balogh Áron (Ikervári HE) – 28.860 g.- 1 hsz

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!