ITT már írtunk a szombati dobóversenyről, illetve annak eredményeiről, de Halász Bence országos rekordjáról is olvashattak. Az alábbiakban a Szombathelyi Dobó SE másik olimpikonját, Gyurátz Rékát kértük meg, hogy értékelje saját hétvégi teljesítményét.

Szerintem jól sikerült a verseny, elég stabil voltam. Gyorsnak éreztem magam, aminek nagyon örülök – fogalmazott Réka, akitől azt is megtudtuk, hogy néhány sportoló családtagja egy elkerített területen tartózkodhatott, illetve lejött megnézni a versenyt a szövetségi kapitány is, ami szintén segítette a jó eredmények elérését.

Nyilván jobb lett volna, ha még több atlétabarát kijöhetett volna a versenyre, de talán majd a következő versenyen, a Pünkösd utáni hétvégén. Erre gondol Réka is, aki már a 70 méter feletti eredmény elérését vette tervbe.

Szerintem sikerül 70 méter fölé kerülnöm, ha továbbra is ezen az úton haladok tovább. Nyilván mindig van, mit javítani a mozgásomon, de ezt tudom és mindig el is mondom. Úgy gondolom, hogy jól jöhetek ki a halasztásból. Még egy évet kaptam arra, hogy erősödjek és mindenben fejlődjek – tette hozzá kérdésünkre válaszolva a magyar bajnok kalapácsvető.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!