KORÁBBAN MÁR MEGírtuk, hogy a hétvégétől szurkolók által is látogathatók a sportesemények.

Cikksorozatunk 1. részében arról olvashattak, hogyan reagált a jó hírre a kosárlabdázó és a vízilabdázó, ez alkalommal pedig a  szombathelyi klubok kiválóságai közül egy-egy kézilabdázó és labdarúgó mondja el, miért jó, ha szurkolók is a helyszínen láthatják a bajnoki meccseket.

A K&H női kézilabda ligában extra teljesítményt nyújtott első élvonalbeli szezonjában a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia. Ex-válogatott játékosuk, Mayer Szabina épp a hétvégén fejezte be tanulmányait és tett sikeres ,C’ tjpusú vizsgát a NEK edzőképzőjén.

– Kifejezetten örülök, hogy végre lehet látogatni a konditermeket, mi pedig munkába állhatunk! Nagyon hiányzik a közös edzés, a közeg! Remélem, hogy amikor elkezdődik a bajnokság, szeptember 6-án, akkor már a szurkolók előtt tudunk játszani – fogalmazott Szabina.

Az NB II-es Szombathelyi Haladás veretlenül teljesített a bajnokság idei meccsein, ezzel pedig kiharcolta a másodosztályban maradást. A szombathelyi Jancsó András  kiváló teljesítményt  nyújtott a  csonka szezonban.

– Nyílván minden sportoló örül, ha lehetnek nézők a rendezvényeken. Bízom benne, hogy mielőbb, akár már a felkészülés alatti edzőmeccseinken is így lesz. Ahogy elkezdődik a bajnokság augusztusban, úgy visszatérhet nagyon sok szurkoló is a stadionba, ahogyan az a Halinàl megszokott. Nagyon fontosak számunkra szurkolóink és a tábor szórakoztattása. Szerintem a nézők és a játékosok egyaránt nagyon várják a “visszatérést”, mind a pályára, mind a lelátóra – reagált megkeresésünkre a zöld-fehérek játékosa.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!