Az Egyesült Államokban már néhány hete szigorú intézkedések mellett rendeznek UFC-mérkőzéseket. A köznyelvben csak ketrecharcnak nevezett küzdősportban szinte minden megengedett, amit a legtöbben igyekeznek kihasználni. Ezért némileg meglepő, amivel Spike Carlyle rukkolt ki a hétvégi összecsapáson, ahol Billy Quarantillo volt az ellenfele.

A 27 éves ketrecharcos igyekezett kontrollálni a találkozót, de elég volt egy apró figyelmetlenség és kis híján csúfosan megfizetett érte. Carlyle egy jó pillanatban kapta el riválisán és földre vitte, ahol rendesen adott neki. Majd egy pillanat múlva máris talpra állt és megindult edzője felé. Sokan úgy értelmezték, hogy azt hitte vége van a menetnek.

Billy Quarantillo pedig sokkal rutinosabb annál, hogy ezt büntetlenül hagyja. A földről egy pillanat alatt felpattant és hatalmas ütéssel padlóra küldte Carlyle-t. Utóbbi nagy szerencséjére ekkor szólalt meg a menet végét jelző gong. Igaz megmenekült ekkor még Carlyle, de a mérkőzést egyhangú pontozással Quarantillo nyerte. Viszont lehet pont ezzel a jelenetsorral veszített Carlyle?

A kérdéses jelent 7:26-tól látható:

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!