A magyar bajnoknál úgy gondolta a klubvezetés, hogy népes táboruk megérdemli, hogy a kitartó szurkolásért cserébe egy igazi kuriózummal lepjék meg a drukkerket.

– Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy megjelent a Falco KC Szombathely hivatalos söre, a Falco sör. Egyedileg tervezett, extra minőségű, dizájnos címkéjén a klub címere mellett a játékosok, edzők és stábtagok portréi láthatók. Természetesen a bajnoki címeinkre utaló két csillag is megjelenik az üvegen – közli a falcokc.com.

Az alábbi szereplőkkel találkozhatunk a címkéken:

Juvonte Reddic #1 center, Ron Curry #2 irányító-hátvéd, DeVaughn Washington #6 erőcsatár, Bíró Olivér #7 bedobó, Perl Zoltán #9 hátvéd, Váradi Benedek #10 irányító-hátvéd, Benke Szilárd #11 hátvéd-bedobó, Sövegjártó Ábel #14 erőcsatár, Körmendi Bence #15 bedobó, Quinton Hooker #21 irányító, Verasztó Péter #25 hátvéd, De’Quon Lake #31 center, Filipovity Márkó #35 bedobó-erőcsatár, Gasper Okorn vezetőedző, Milos Konakov másodedző, Gráczer György ügyvezető, Pichler Gergely technikai vezető, Tanai Zoltán gyúró.

Épül a Falco-brand!

A Falco sör az első a klub sajátmárkás termékei közül, de a jövőben még több meglepetéssel készülnek a szurkolóknak. Bajnokcsapathoz prémium minőségű sör dukál, márpedig a Falco sör ilyen. Népszerű ízvilágú termék, amely széles tömeget céloz meg. A sörök négyféle ízben érhetőek el.

Tekintettel arra, hogy csapat színe a sárga-fekete, az „igazi” két tradicionális sört, vagyis az aranysárga pilsenit [4.9%] és a szűretlen – hatféle malátából készült – fekete sört [5.8 %] hozzuk forgalomba. Így tehát nemcsak a címkéken jelenik meg a csapat színe, hanem a termékek is magukon hordozzák azt.

A kevésbé sörivó, illetve a felfrissülni vágyó szurkolóinkra is gondoltunk, nekik a narancsos-grapefruitos búzasört [5.4 %] és a valódi ritkaságnak számító fekete ribizlisört – 30 %-os gyümölcstartalommal – ajánljuk [3.3 %]. A játékosok, edzők, vezetők mind a négy ízben választhatók! A kényelem érdekében az üvegeket twist-off (csavarható) kupakkal hozzuk forgalomba! A sörök akár hatos pakkban is rendelhetők.

Hol lehet kapni?

A koronavírus-helyzetre való tekintettel jelenleg még csak online rendeléseket tudnak felvenni, de a Falco vállalja, hogy Szombathelyen és vonzáskörzetében ingyenesen és érintkezés-mentesen házhoz szállítja a terméket. Ehhez nem kell mást tenni, mint írni a [email protected] e-mail címre. Az elérhetőségek (név, cím, telefonszám) mellett a sörök fajtáját és azok darabszámát jis jmeg kell jelölni!

Fontosnak tartja a klub, hogy a jövőben termékekkel ne csupán meccsnapokon, de a hétköznapokon is tudják a klub értékeit képviselni, közvetíteni, ezért tervezik egy Falco shop létrehozását is, ahol szintén kapható lesz majd, de a következő lépcsőben akár egyes szombathelyi sörözőkben, vendéglátóhelyeken, üzletekben is hozzájuthatnak a szurkolók.

Akár Ön is segítheti a Falcót!

Ilyen még nem volt! A Falco sör igazi különlegesség, egyetlen másik magyar kosárlabdacsapatnak sincs saját söre, de ez még Európában is ritkaságnak számít! A prémium minőséget képviselő Falco sört elérhető áron, 590 Forintért kínálja a klub. Fontos hangsúlyozni, hogy minden egyes sör megvásárlásával a bajnokcsapatot támogatják a szurkolók. Ennek a jelenlegi, bizonytalan gazdasági helyzetben kimondottan nagy jelentősége van.

Továbbra is érdemes figyelni a hivatalos honlapot, a sárga-feketék fb-, és insta oldalait, mert hamarosan jön a JÁTÉK is!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!