Kevin Durant, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Brooklyn Nets sztárjátékosa kisebbségi tulajdonrészt vásárolt a profi labdarúgóligában (MLS) érdekelt Philadelphia Unionban.

    A 31 éves klasszis az ESPN beszámolója szerint öt százalékot szerzett meg a csapatot működtető gazdasági társaságból, további ötre pedig opciós joga van. Hivatalosan nem jelentették be, hogy a Golden State Warriorsszal kétszeres bajnok, az oaklandi klubot az előző idény végén elhagyó játékos mekkora összegért vásárolt részvényeket, ugyanakkor sajtóinformációk szerint a klub értéke 325 millió dollár, azaz Durant – aki súlyos sérülése miatt a teljes idényt kihagyta új klubjában – körülbelül 16,25 millió dollárt fektetett be.
Nem a négyszeres pontkirály Durant az egyetlen profi sportoló, akinek érdekeltsége van az MLS-ben: James Harden, a Houston Rockets sztárja a Houston Dynamo részvényese, míg az amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Seattle Seahawks irányítója, Russell Wilson a Seattle Sounders klubjában tölt be hasonló szerepet.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!