A folyamatos fejlődés jegyében erősített a Szombathelyi Pingvinek jégkorong csapata. Zelevics Ferenc ügyvezető elnök irányításával a folyamatos fejlődés töretlen. Ennek megfelelően nemcsak a játékosok, hanem a szakmai stáb bővítése is elengedhetetlen feltétel. Bosnyák Márkó személyében pedig egy új trénerrel bővült a Pingvinek edzői kara.

A szegedi születésű szakember 28 éves és már gyerekként megismerkedett a sportág alapjaival. Egy rövid budapesti kitérőt követően szülővárosának korosztályos csapatait járta végig. Az OB 2 bajnokság mellett játszott a szerb első osztályban is. Sikereit pedig jól mutatja, hogy háromszor is sikerült a dobogó alsó fokára felállnia egyesületének színeiben.

Hazatérve először a Jászberényt erősítette, majd következett az Egerszegi Titánok csapata, ahol jelenleg is aktív játékosként jégkorongozik. Edzői alapokat még Szegeden sajátította el, de három évet dolgozott Kőszegen, ahol az alapoktól kezdődően tanulta meg, hogy épül fel egy sikeres egyesület. Itt kezei alatt sikerült nagypályás csapatot is indítaniuk.

– Jó lenne Szombathelyen a Pingvineknél is hasonló sikereket elérni, amihez azt gondolom, hogy minden adott. Szeretném, ha néhány játékos komoly szintre is eljutna, de minimum örökre a jégkorong szerelmese maradna. Edzői küldetésem az, hogy a gyerekek tanuljanak meg harcolni, emelt fővel veszíteni, csapatként egymásért küzdeni és közben jól szórakozni! Már nagyon várom a közös munkát és azt, hogy a céljainkat közösen megvalósítsuk! – nyilatkozta a Pingvinek új szerzeménye.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!