A Szombathelyi Futóklub ismét bebizonyította, hogy kemény csapatmunkával minden elérhető. Míg néhány éve csak egy gondolat volt, az utóbbi években már nemcsak valóság, hanem követendő példa is. Pátkai Attila közreműködésével létrejött klub egyre több tagot számlál és a rendezvények sikerét jól mutatja a legutóbbi Éjszakai Futás is.

A 11. alkalommal megrendezett programra több tucat sportbarát érkezett, akiket az esőfelhő, majd az égi áldás sem tudott eltántorítani a mozgástól. A Csónakázó tó parkolójában készülő kis csapat közös bemelegítése is jókedvűen zajlott, majd következett a futás, amely a megszokott útvonalon zajlott – ezúttal a város szívébe kocogott a társaság.

A beszámolóból kiderül, hogy találkozott a csoport kritikus hangokkal is, de nem lehetett elvenni a kedvüket ezen az estén. A java pedig még csak ezután jött. A gondos és titkos összmunkának köszönhetően a futás végén Pátkai Attilát köszöntötték születésnapja alkalmából. A torta és a megannyi ajándék pedig jól tükrözi, hogy valamit jól csinál a Futóklub egyik alapítótagja… Ezúton csatlakozunk a köszöntők seregéhez és jó erőt, egészséget kíván szerkesztőségünk is az ünnepeltnek!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!