Hétfőtől péntekig Gasper Okorn irányítása mellett készül a Falco csapata, ahol alapvetően meghatározta az új igazolásokat a ,,fiatal szabály” bevezetése.

Az e heti edzéseken 9 játékosunk vett részt. A korábbról ismerős arcok közül Váradi Benedek, Perl Zoltán, Bíró Olivér, Verasztó Péter, Sövegjártó Ábel és Körmendi Bence, az érkezők közül pedig Kovács Benedek, Doktor Péter és Dancsecs András. Kovács Benedek egy korábbi orrtörés miatt nagyrészt egyedül dolgozott. Az edzések jó hangulatban teltek.

És mi történt az edzésen? Egy átadás után a sárga-fekete játékosoknak a hárompontos vonalon túlról, kétpontosból és ziccerből is be kellett találniuk. Nyújtás után 2-1 elleni szituációt gyakoroltak a kosarasok. A hétfő esti két órás elfoglaltság második felében 1-1 elleni versenyt tartottak, aminek a nyertese 2019 “Év játékosa”, Perl Zoltán lett, miután szoros csatában múlta felül Váradit. Mindenki győzni szeretett volna, az edzést négy 11 pontig tartó félpályás mérkőzés zárta.

Most pedig árulkodjanak fotóink!

A legtöbb Falco-játékos július 4-én kezdi meg szabadságát, de olyanok is lesznek, akik július 15-től mennek pihenni. Valamennyi csapattagnak augusztus 14-én már Szombathelyen kell tartózkodni, hiszen az első edzést másnap már újra Gasper Okorn vezeti. Vele beszélgettünk.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!