A nyári időszak minden sportegyesület életében kiemelt helyen szerepel. A koronavírus-járványt követő enyhítéseknek eredményeként a következő szezonra való felkészülés mellett nagy segítséget nyújt a szülőknek valamint edzőknek a nyári táborozások lehetősége. Szombathelyen több egyesület várta a gyerekeket, így a Haladás VSE tenisz szakosztálya is.

A tartó táborra 27 gyermek jelezte részvételi szándékát. A Sportligetben otthonra találó szakosztály napközis rendszerben foglalkozik a fiatalokkal. A 6-13 éves sportpalánták számára olyan programokkal színesítik a kínálatot a napi edzések mellett, mint a kincsvadászat, a falmászáson és a számháború.

– A három edző több csoportban foglalkozott a táborozókkal. A versenyzőknél lényeges volt, hogy szakmailag is fejlődjenek az öt nap alatt. A kezdőknél viszont a sportágunk megszerettetésén volt a fókusz – nyilatkozta Szabó Hajnalka szakosztályvezető a Haladás hivatalos honlapjának, kiemelve azt is, hogy a következő turnuson előreláthatólag 18 táborozó vesz részt, akiknek a zöme 12-14 esztendős utánpótláskorú teniszező lesz.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!