Szakonyi Emese, Öreg Cintia, Heike Manhart távozása után nyilvánvalóvá vált, hogy a Haladás-Viktória élvonbalbeli női labdarúgó együttesének erősítésre van szüksége. Elsőként Szil Tünde érkezett a támadószekcióba, most pedig a védelembe igazolt a szombathelyi klub. A 18 éves Jánosi Ninetta fiatal kora ellenére felkészült játékosnak számít.

A MOL Fehérvár NB II. nyugati-csoportjában végzett a második helyen. A hátvéd a székesfehérvári együttes színeiben annyira megbízható teljesítményt nyújtott, hogy 22 alkalommal ölthette magára az U17-es és az U19-es válogatottban is. A játékos pedig nemcsak a pályafutását, hanem egyetemi tanulmányait is a vasi megyeszékhelyen folytatja.

A labdarúgó a klub hivatalos oldalának adott interjújában elárulta, hogy testvére nagy hatással volt rá, ezért kezdte el ezt a sportot. Pályafutása során játszott az MTK-ban is, így nagy tapasztalattal bír. Jánosi Ninetta hozzátette azt is, hogy örül, hogy ilyen nagy nevű klubban nyílik lehetősége bizonyítani és reményei szerint sokat fejlődhet Szombathelyen.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!