Az Internazionale meg akarja szerezni a Manchester City argentin válogatott futballistáját, Sergio Agüerót az olasz Calciomercato értesülése szerint.

    A 32 éves támadó átigazolását játékoscserével képzelik el a milánói klubnál: az angol együttes dél-amerikai kiválóságáért az Inter átengedné szlovák válogatott védőjét, a 25 esztendős Milan Skriniart, aki iránt amúgy a Real Madrid is erőteljes érdeklődést mutat. A mértékadó transfermarkt.com Agüero jelenlegi piaci értékét 52, Skriniarét pedig 48 millió euróra becsüli.
A 97-szeres válogatott, nemzeti csapatában 41 gólt jegyző argentin csatár a manchesteri gárda alapembere 2011-es szerződtetése óta. A Cityvel négyszer nyert bajnokságot, tavaly angol kupagyőzelmet is ünnepelhetett, emellett háromszoros szuperkupa- és ötszörös ligakupa-elsőnek is vallhatja magát. Ő a klub abszolút házi gólkirálya: 370 meccsén 254-szer volt eredményes.
Az idei szezonban 32 mérkőzésen szerepelt, négy gólpasszt adott és 23 találatot szerzett. A Burnley elleni, 5-0-s City-győzelemmel végződött múlt hétfői bajnokin a szünetben le kellett cserélni, mert megsérült a bal térde. Szerdán Barcelonában megműtötték, a beavatkozás a csatár Twitter-bejegyzése szerint jól sikerült, ám kérdéses, hogy pályára léphet-e még ebben az idényben.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!