Franci sajtóértesülések szerint már a Paris Saint-Germain együttese is figyeli a magyar válogatott és a Salzburg meghatározó játékosát, Szoboszlait. A tehetséges labdarúgó egyelőre nem az első számú kiszemelt, hiszen erre a legesélyesebb a Lazio karmestere Milinkovic-Savic, de alternatívaként már felmerült Dominik neve.

Savic átigazolását nehezíti, hogy meglehetősen drága árcímkét tett labdarúgójára a Lazio, ezzel jelezve, hogy nem szívesen válnának meg tőle. Ennél olcsóbban juthatna hozzá a PSG Szoboszlai játékengedélyéhez, amely jelenleg 25-30 millió euró körüli összeget jelentene. Ráadásul az üzletet segítheti, hogy a párizsi klub másodedzője Lőw Zsolt.

Szoboszlai a koronavírus-járvány okozta kényszerszünet sem törte meg a lendületét, hiszen az osztrák csapat egyik legjobbja. A teljesítményére pedig több európai topklub is felfigyelt. A legkomolyabb érdeklődők között az olasz Milant, Napolit valamint az angol Arsenalt is emlegetik. Most pedig úgy tűnik, hogy francia kérője is akad a válogatott karmesternek.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!