Úgy tűnik az idei forróság is tartogat meglepetéseket a vasi sportolóknak. Igazi hamisítatlan szerelem nyara az idei, hiszen alig néhány napja, hogy megjelent a hír az oldalunkon Osvald Márkó házasságáról, máris itt az újabb örömhír. Nevezetesen Gaál Bálintot érintő újdonság, hogy a 29. életévébe lépő támadó középpályás két új szerepkörben bizonyíthat.

A szombathelyi születésű labdarúgó pályafutása során megfordult a Sorpon, az Ajka, a Zalaegerszeg és a Vasas színeiben is. A Szombathelyi Haladás mezét kétszer 2014 nyarától, majd egy fővárosi kitérőt követően 2018 júliusától ölthette magára. Jelenleg a másodosztályú ETO FC Győr sikeréért dolgozik, miután 2020 január végén eligazolt a vasi megyeszékhelyről.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@tarodifeli_ ❤️🤰

gaalbalint (@gaalbalint) által megosztott bejegyzés,

A tavaszi szezon során 5 alkalommal lépett pályára, majd a koronavírus-járvány után alaposan felpörgött az élete a támadónak. Közösségi oldalán először gyermekáldásáról osztott meg egy bejegyzést, majd ezt követően házasságáról posztolt. Láthatóan nagy a boldogság a Gaál-családban, amit meg tudunk érteni. Ezúton gratulál a Hungary Sport szerkesztősége az ifjú párnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🤵👰❤️

gaalbalint (@gaalbalint) által megosztott bejegyzés,

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!