Kisebb szünet után ismét dartsnyilat ragadnak a régió sportbarátai, hiszen a Magyar Darts Szövetség versenysorozata a vasi megyeszékhelyen folytatódik. A szervezésről és a torna lebonyolításáról ismét a Szombathelyi Darts Club Sportegyesület gondoskodik, így borítékolható ezúttal is kiváló hangulat és a remek feltételek mellett mérkőzhetnek meg a bátor próbázók.

Július 3-án az SZDCSE új otthonába, a Haladás Sportkomplexumba várják a versenyzőket. A fordulót ezúttal is a megszokott lebonyolítási rendszerben bonyolítják le. 501 DO-s játékmenet csoportmérkőzéses formában kezdődik, majd egyenes kiesési rendszerrel folytatódik. A megmérettetésen MDSZ által regisztrált szabadidős, vagy rendes játékengedéllyel rendelkező játékosok indulhatnak.

További érdekesség, hogy 2020. június 20-tól visszavonásig, a Goldfisch horgászbolt jóvoltából z SZDCSE által rendezett versenyeken a legnagyobb, 130 vagy afeletti kiszállót dobó játékos 10000 Ft különdíjban részesül. Amennyiben a legmagasabb kiszálló 170 a versenyen, akkor az azt megdobó játékosnak 17000 Ft a nyereménye. Ha nem születik 130 vagy nagyobb kiszálló egy fordulón, az összeg tovább halmozódik.

Magyar Darts Liga forduló
9700 Szombathely, Rohonci út 3.

Nevezési díjak:
– MDSZ szabadidős engedéllyel: 1500 HUF
– Rendes játékengedéllyel: 1000 HUF.
Visszaosztás a legjobb 4 helyezettnek: a nevezési díjak 60 %-a.
Nevezés: 18:15-ig
Kezés: 18:30

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!