A járvány miatti csonka szezon utáni pihenőt követően, tizenhárom játékos, a szakmai stáb és a klubvezető is megjelent az első tréningen, amelyen a két új igazolást, Orbán Adriennt és Balog Juditot is felfedezhettük. Ugyanakkor az SZKKA három húzóembere, légiósa, Lilja Gorilszka, Katarina Tomasevics, és Biljana Filipovic-Bandelier még hiányzott az első gyakorlásról, a külföldi játékosokat, amint megérkeznek koronavírus-tesztnek vetik alá, és csak negatív eredmény esetén csatlakozhatnak a többiekhez.

Az első tréning előtt Pődör Zoltán ügyvezető elnök és Marosán György vezetőedző köszöntötte a lányokat, majd a klubvezető az elvárásait is megfogalmazta. Ezt követően dr. Unger Péter csapatorvos tájékoztatta a lányokat a koronavírussal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról, szabályokról. Ezt ÉLŐben közvetítettük.

Az elméleti felkészítést követően Vincze Tamás erőnléti edző vezetésével bemelegítés, gimnasztika, majd 12 perces futás következett. A lányok a 30 fok feletti hőség ellenére is jól bírták az iramot, az alapozás 1. napja jó hangulatban telt.

A csapat teljes intenzitással vetette magát a munkába, amelyről azt is megtudtuk, hogy pénteken már két edzést tart a szakmai stáb, és ez nem véletlen, hiszen július végén edzőmeccset akarnak játszani a Marosán-tanítványok.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!