A múlt heti alkalomhoz hasonlóan, ez alkalommal is a sajtó biztosította nyilvánosság nélkül történtek a szerződés-hosszabbítások a zöld-fehéreknél.

A haladas.hu által közzétett hír szerint Bosnjak Predrag, Holdampf Gergő és Medgyes Zoltán is meghosszabbította kontraktusát, ugyanakkor Gyurján Márton kapus szerződése lejárt és távozott. A korábbi korosztályos válogatott kapus 13 éve került Nyíregyházáról az Illés Akadémiára.

– Gyurján Mártonnal nem tudtunk szerződést hosszabbítani, mert a harmadik számú kapusunk a Bielefeldtől visszatérő, élő szerződéssel rendelkező Kiss Ágoston lesz. Négy kapust pedig nem tudunk foglalkoztatni. Nagyon köszönjük Marcinak, amit a Haladásért tett, sok sikert kívánunk pályafutásához – mondta a klub honlapjának Séllei Árpád, a Haladás ügyvezető igazgatója.

A Haladás Stadionban lezajlott eseményen Holdampf Gergő és Medgyes Zoltán két-két esztendővel meghosszabbította lejáró kontraktusát, míg Bosnjak Predrag jövő nyáron lejáró szerződését toldotta meg egy évvel.

A korábban már a Halinál dolgozó Németh Zoltán erőnléti edző is csatlakozott a klub szakmai stábjához, a korábbi erőnléti edző, Ferenczi István viszont távozott.

Érdekesség, hogy Szalay Szabolcs szerződése lejárt, menedzserével semmilyen fronton nem tudnak kommunikálni a Haladás vezetői, ennek a játékos ihatja meg a levét. Tóth-Gábor Kristóf viszont élő szerződéssel rendelkezik, de őt is ,,megszédítették”. Amennyiben az érdeklődő klubok elfogadják a Haladás egyértelmű ajánlatát, távozhat – írja a haladas.hu, amely a tudósításban azt is hozzátette, hogy még nincs kész a keret, lesz még érkező.

Vajon őt mi is bemutathatjuk majd?

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!