A koronavírus-járvány miatt március 13-án függesztették fel az NB I-es kézibajnokságot, majd április 9-én befejezettnek nyilvánította az MKSZ a pontvadászatot, a döntés értelmében a felfüggesztett idény kapcsán helyezéseket sem állapított meg a Szövetség. Ezt követően egyéni képzésekkel tartották szinten a játékosokat, a légiósok csak május 20-án térhettek haza.

A következő héten pedig már az új szezon építéséről szólt a bejelentés: Balogh Judit személyében ukrán válogatott kapust igazolt a Hungast-SZKKA, június 3-án aztán megtudhattuk, hogy a 3-szoros BL-győztes Orbán Adrienn is Szombathelyre érkezik, 2 nappal később pedig bejelentették; 28 fős kerettel vág neki az új NB I-es szezonnak a szombathelyi kéziklub.

A kényszerszünet, majd a szabadságolások utáni több, mint 3 hónap elteltével, július 2-án vágott neki az alapozásnak a csapat, erről ITT már olvashattak.

Következő interjúnkban – többek között – arról kérdeztük Marosán Györgyöt, hogyan alakul a szezonkezdetig tartó 9 hetes felkészülési program, illetve, hogy várható-e még igazolás.

A K&H női kézilabda liga 1. fordulóját szeptember 6-án rendezik, az SZKKA a Dunaújváros vendége lesz, majd egy héttel később az EHF-kupagyőztes Siófok érkezik az Aréna Savariába.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!